Ervaringen

” Steffie en ik hebben we samengewerkt tijdens een veranderopdracht bij een organisatie in het sociale domein. Ik was onder de indruk van haar intelligentie en energie. Steffie doet iets bijzonders in het contact met mensen. Ze luistert met als doel je te begrijpen. In de huidige maatschappij luisteren mensen vaak om te reageren. Steffie doet dit niet. Steffie sluit aan en is geinteresseerd, vraagt door en heel belangrijk, houdt het luchtig! 

Toen ik aan een kruising stond in mijn loopbaan, heb ik deelgenomen aan de Body & Brain Boost. Daarna wist ik wat wilde en stapte ik in een nieuw avontuur. Ik starte in een team met een hoog ziekteverzuim en heb Steffie met haar workshop ‘ Gezond aan het werk’. Over een paar maanden komt Steffie met Lottie de Body & Brain Boost op locatie geven voor mijn team. Nu al zin in!!”

Om meer beeld te krijgen van hoe anderen mij ervaren op de werkvloer, verwijs ik u graag door naar mijn LinkedIn pagina

“Steffie is powerfull en dat straalt ze uit. Ze stelt precies de goede vragen en weet je te prikkelen anders te denken. Als interim manager heeft ze ons team naar een nieuw niveau gebracht, waarin we allemaal konden werken vanuit onze kracht. Later heb ik bij Steffie de Body & Brain Boost gevolgd. Wow… zij en Lottie hebben mij meegenomen op reis naar een prachtige en krachtige versie van mezelf.”

“Steffie heeft haar training ‘Gezond aan het werk’  bij ons op de afdeling gegeven. Ik heb echt het gevoel gehad dat ze mij als zorgmedewerkers begrijpt in de dingen waar ik mee worstel. Want ik wil goed voor mezelf zorgen, maar ik wil ook goed voor mijn cliënten zorgen. En wanneer is het dan goed genoeg? De training was confronterend, maar Steffie creëerde een sfeer van warmte en humor.”      

“Tsja die Steffie. One in a million. Ik ken niemand anders zoals zij. Scherp en intuïtief. Vol aandacht voor medewerkers en met veel kennis en kunde in van het primaire proces! Warm maar tegelijkertijd ook zakelijk. Heeft binnen een maand (middels een plan) de bedrijfsvoering van de afdeling op orde gebracht. Met deze manager hoop ik nog vaker samen te werken! 
 

“Ik ben bij Steffie gestart voor de meditatiecaching. Voor mij een grote stap, want ik had nog nooit eerder gemediteerd. Samen zijn we op zoek gegaan naar een manier waarin ik de principes van meditatie kan toepassen in het dagelijks leven. Hiervoor hebben we eerst wat verkennende gesprekken gevoerd.  

Steffie luistert echt en volgt je in waar jij over wil praten maar is ook niet bang om haar intuitie te gebruiken om onbesproken, maar wel gevoelde, thema’s boven tafel te krijgen. Steffie is op zoek gegaan naar daar waar mijn kracht zit en dat hebben we samen uitvergroot. In plaats van dat ik me nu focus op spanning, heb ik geleerd meditatie in te zetten als uitvergroting van dat waar ik goed in ben. En dat voelt heel fijn. Ik ben nu eigenlijk altijd wat milder voor mezelf. Een aanrader. Cadeau voor jezelf!” 

Om meer beeld te krijgen van hoe anderen mij ervaren op de werkvloer, verwijs ik u graag door naar mijn Google Review pagina. 

kiss-6989996_1920